Offisiel opning – venninnene tok turen på åpninga av Det Gule Hus

Torsdag kveld var det offisiell opning av Det Hule Hus, Stord på Sæ i Leirvik. Blant annet var lokalavisa på Stord, Sunnhordland har vore forbi butikken:

Les mere i artikkelen: Venninnene tok turen på opninga av «Det gule hus»

 

Les også åpningstalen holdt av Anne-Grete Sandtorv der er dagleg leiar i Stord Næringsråd

Gratulere med dagen til alle saman og opning av eit nytt og veldig spanande konsept. De er alle 82 blitt «butikkeigarar» og de er med å bidra til eit meir ansvarleg forbruk.
Til Elisabeth – tusen takk for at du hive deg rundt, og aldri tar «skikkelig ferie», men tenke korleis du kan ta nye spanande idear tilbake til Stord. Det er utruleg kjekt og viktig for næringslivet på Stord å ha sånne drivande unge personar som tør å satse.
Så litt til konseptet: Sal av brukte ting og nye forretningsmodellar vert ein viktig del av den sirkulære økonomien framover. FN sitt berekraftmål nr 12 heiter «Ansvarleg forbruk og ansvarleg produksjon». Dette konseptet, og alle de som er her i dag bidreg til eit ansvarleg forbruk og produksjon ved at det vert ein større marknad for gjenbruk, bidreg til at kvaliteten på det som vert produsert går opp, og mengda produserte varer med dårleg kvalitet vil gå ned. Masse lykke til alle saman.

 

Finn ditt lokale Gule Hus i nærheten av deg

Det Gule Hus i Bø, Norge

Bø - Book nå

Bøgata 33, 3800 Bø i Telemark - 200 m² med spennende brukte ting midt i Bøgata. Book standplass her!

En stol og bord foran butikk i Stord, Norge

Stord - Book nå

Sæ 14, 5417 Stord - Ny spennende butikk åpnet 2. desember 2021. Book standplass her!

Gi dine ting nytt liv!

Alt for mye ligger gjemt bort på låver, i kjellere og loft osv. Norge er på 2. plass når det kommer til forbruk i Europa. Vi kjøper mer og kaster mer. Dette må endres! Det Gule Hus er en moderne delingsøkonomi hvor vi kjøper og handler med hverandre lokalt. Vi gir tingene nytt liv og sparer miljøet for CO2. Samtidig er Det Gule Hus en møteplass for folk som samles om å tjene penger på det de ikke lengre trenger. Bli med oss og gjør en forskjell for klimaet og ditt lokalmiljø!

Få vår guide med 5 tips for å starte din egen bruktbutikk

 

Skriv informasjonen din her så sender vi guiden vår som pdf til innboksen din

Gå til e-posten din for å hente dine 5 tips for å starte en bruktbutikk selv